Båttaxi.nu

Östergötland 
 

OM OSS & BÅTEN

Båten är en Arronet 235c med en 200 hk Honda utombordare. Byggd av Arronet, ett svenskt varv 2014. Skrovet är mycket tåligt då det är helt i aluminium. Vi tar max 7 passagerare (exclusive förare) .  Fem vuxna passagerare med bagage sitter bekvämt inne i den uppvärmda kabinen.  Båten är registrerad hos Transportstyrelsen och uppfyller kraven för persontransporter och lättare gods transporter  i skärgården. 

Båten marchar runt 25 knop med en topp fart på 40 knop. Utrustad med Radar, elektroniska sjökort, ekolod och VHF. Samt flytvästar och livräddningsutrustning för alla ombord. 


VILKA VI ÄR


Vår personal är uppvuxna i skärgården med båtar och sjöfart som en naturlig del av vardagen och arbetsfält.  Vi innehar naturligtvis alla nödvändiga certifikat utfärdade av Transportstyrelsen. Vi sitter även inne med en stor kompetens efter många års arbete på sjön över hela världen och god lokalkännedom av skärgården.

BVi är en pålitlig leverantör av marina transporter i Sankt Anna och Östergötlands skärgårdar. 

Vi är en del av EA Offshore Ice AB som levererar marina tjänster i hela världen med inriktning mot Arktis och Antarktis.